Blog

Když jsem poprvé ochutnal gazpacho, přiznám se, že jsem byl poněkud skeptický. Studená polévka? Vždyť to nemůže být dobré, říkal jsem si. Nicméně, jakmile jsem se odvážil tuto tradiční španělskou pochoutku vyzkoušet, změnil jsem názor. Gazpacho mě okouzlilo svou svěžestí, jednoduchostí a bohatou chutí. A tak začala má láska k tomuto jedinečnému...

Zpáteční letenky z Ostravy do Malagy jsou nyní dostupné na srpnové termíny už za fantastických 1 867 Kč! Nejvýhodnější letenky najdete na druhou polovinu srpna 2024.

Léto v Malaze je jistota nádherného počasí. Malaga je populární destinací pro letní dovolenou, a mnoho lidí si tuto oblast vybírá kvůli slunečnému středomořskému podnebí, krásným plážím a bohaté historii a kultuře. Zde jsou některé důvody, proč by letní dovolená v Malaze mohla být skvělým zážitkem:

Jarní prázdniny v roce 2024 probíhají v období od 5. února do 17. března. Přinášíme Vám přehled termínů pro jednotlivé okresy.

Od června bude irská nízkonákladovka nově létat na lince z Ostravy do Malagy. Nejvýhodnější zpáteční letenky pořídíme za parádních 2 358 Kč. Výhodné ceny letenek i v letnách term=inech. V ceně letenek od Ryanair je vždy malé příruční zavazadlo 40x25x20 cm.

Malaga se pomalu připravuje na Vánoce. Ulice se začínají plnit dekoracemi a světly, která předpovídají brzký začátek tradičního osvětlení centra Malagy.

Tento pátek 4.8, stejně jako každý první pátek v srpnu, se na celé planetě slaví Světový den piva , známý také jako Světový den piva, svátek, jehož cílem je uctít jeden z nejoblíbenějších alkoholických (a nealkoholických Pivo . Historie této oslavy je poněkud rozptýlená, protože neexistuje žádný konkrétní dokumentovaný původ těchto oslav. Má se...